fbpx

Souhlas se zpracováním osobních údajů
pro zasílání obchodních sdělení provozovatele stránek www.bhistyle.com

  1. Zaškrtnutím políčka „Chci dostávat informace o novinkách a probíhajících akcích.“ na internetových stránkách
    www.bhistyle.com (dále jen „webové stránky“) udělujete provozovateli stránek, Barbaře
    Hirschové, sídlem Husitská 1120/10, 612 00 Brno, IČ 76044157 (dále jen „správce“), ve smyslu
    ustanovení čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 679/2016 (dále
    jen „Nařízení“) souhlas ke zpracování Vašeho osobního údaje – e-mailové adresy, a to pro účely
    zasílání pravidelných obchodních sdělení správce ohledně jeho vlastních produktů a služeb (zejm.
    slevové akce a nové zboží či služby nabízené správcem) na Vaši e-mailovou adresu.
  2. Poskytnutím tohoto souhlasu správce žádným způsobem nepodmiňuje možnost objednávat zboží
    či služby prostřednictvím webových stránek či možnost zaregistrovat si na webových stránkách
    Váš uživatelský účet.
  3. V každém okamžiku máte právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely
    přímého marketingu správce, a to za každých okolností zdarma. Námitku lze vznést buď kliknutím
    na odkaz uvedený v každém obdrženém obchodním sdělení, anebo prostřednictvím zprávy na e-
    mailovou adresu info@bhistyle.com.
  4. Správce pro účely marketingu neprovádí žádné automatizované rozhodování a/nebo profilování.
    Správce v žádném okamžiku neprovádí cílenou reklamu, tedy reklamu zohledňující Vaše aktivity a
    preference na webových stránkách či jiných místech v internetu.
  5. Zpracování Vašich osobních údajů na základě tohoto souhlasu je prováděno správcem a na
    základě jeho pověření i poskytovatelem webhostingových služeb – společností INTERNET CZ, a.s.
    na jehož serveru jsou webové stránky umístěny.
  6. Zpracování na základě tohoto souhlasu bude trvat do okamžiku, než bude z Vaší strany vznesena
    námitka proti zpracování Vašich osobních údajů pro tyto účely.
  7. Máte právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě
    omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost těchto údajů
    k jinému správci, a to ve smyslu článků 15 až 21 Nařízení. Rovněž máte právo podat stížnost u
    Úřadu pro ochranu osobních údajů (resp. jiného dozorového úřadu s působností v oblasti ochrany
    osobních údajů, bude-li zřízen), budete-li mít za to, že při zpracování osobních údajů postupuje
    správce v rozporu s Nařízením.
  8. Vznesením této námitky nemohou již být Vaše osobní údaje správcem pro účely marketingu dále
    zpracovány, a to až do doby, než souhlas správci případně opět udělíte.

V Brně dne 1.8. 2018

Kontakt

Barbara Hirschová
Husitská 1120/10, Brno - Královo Pole, PSČ 612 00

+420 775 624 242
info@bhistyle.com

IČo: 76044157
Nejsem plátce DPH


Otevřeno dle předchozí domluvy

Copyright 2017 - 2018 BHISTYLE ©All Rights Reserved webdesign: IMČerný